NL-Epilation au Laser peau noires – special peau noire

Laserontharing voor donkere, gepigmenteerde of zwarte huid

Met behulp van de nieuwste Tripple IceCool-technologie, zijn onze Nd:YAG-golflengte lasers perfect geschikt voor de donkere en zwarte huid.

De lasermachines die traditioneel voor ontharing werden gebruikt, waren ongelooflijk gevoelig voor zowel huidskleur als melanine, en dat is de reden waarom zo veel mensen met een donkere huidskleur geen uitstekende resultaten behaalden met laserontharing.

Vandaag de dag zijn de nieuwste lasermachines uiterst geavanceerd en verfijnd, met de Nd:YAG-laser die speciaal is ontworpen om subtiele veranderingen in de huidskleur te onderscheiden, wat betekent dat hij haar kan verwijderen, ongeacht het huidtype dat u hebt. Dit betekent een veilige en effectieve vermindering van het haar.

Een paar jaar geleden was laserontharing geen serieuze of veilige optie voor mensen met een donkere huid. Dit veranderde met de invoering van de Nd Yag laser.

Nd Yag lasers gebruiken de golflengte van 1064 nm en gaan verder, omzeilen de pigmentatie van de huid en richten zich precies op alleen de melanine in het absorberende haar, waardoor het wordt vernietigd door de bloedtoevoer te verhitten.

Een donkere huid kan gevoeliger zijn voor en gevoeliger reageren op lasers. De invoering van de Nd-Yag 1064nm laserverwijderingstechnologie heeft een revolutie teweeggebracht en het risico dat voorheen bestond voor mensen met een donkere huid, omgekeerd. De 1064nm Nd-Yag golflengte werkt ook zeer goed op dik, krullend en resistent haar, wat perfect is voor een donkere huid.

Na 8 tot 12 behandelingen zou 85% van het haar vernietigd zijn. Het haar dat teruggroeit is fijner en groeit langzamer.

Laserontharing is praktisch pijnloos, het is te vergelijken met het gevoel van aanraking door een elastiekje. Een patch test tijdens een laserontharing consultatie zal u toelaten om de sensatie te voelen alvorens een laserontharing behandeling te starten.

Na de eerste behandeling zult u een vermindering van de haargroei zien, die met de tijd zal verbeteren bij elke volgende behandeling.

Laserontharing kan 10 minuten tot 2 uur duren, afhankelijk van de te behandelen zone(s).

Als u een donkere huid heeft, moet u een IPL-behandeling vermijden. Dit komt doordat IPL-behandeling het licht over een groot, breed gebied projecteert in plaats van zich te concentreren op het haarzakje zoals de laser doet. Dit kan blijvende schade aan uw huid veroorzaken.

Het is ook minder effectief dan Nd-YAG en u zult meer sessies nodig hebben om dezelfde resultaten te bereiken.

Als u last heeft van ingegroeide haren, is laserontharing perfect voor u. Al na de eerste sessie zult u resultaat zien en aan het eind van de kuur zou u geen ingegroeide haren meer moeten hebben. Als u ooit een scheermes hebt gebruikt, kunt u ook vaarwel zeggen tegen scheerbrand en irritatie.